Select Page


Srečanje ljubiteljskih gledaliških skupin v Kanalu

V letu 2004 so v Gledališču na Kontradi gostovali:

 

Kulturno prosvetno društvo Franc Zgonik Branik (petek 20. avgust ob 20.00)

gledalisce1

Kulturno prosvetno društvo Franc Zgonik iz Branika je otvorilo srečanje s komedijo Zveza za vse življenje, v kateri avtor z dobrohotno ironijo govori o zakonski zvestobi, kakor jo razumejo in doživljajo trije pari različnih generacij.

 

Dramski odsek Prosvetnega društva Štandrež (sobota 21. avgust ob 20.00)

gledalisce2

Dramski odsek Prosvetnega društva Štandrež se je predstavil 21. avgusta s komedijo Marca Camolettija Pižama za šest, ki je občinstvo spravljala v smeh z nepričakovanimi komičnimi situacijami, v katere je nastopajoče junake gnala želja, da bi si popestrili življenje s skokom čez plot.

no images were found

 

KUD Svoboda Zalog – Ljubljana (petek 27. avgust ob 20.00)

gledalisce3

KUD Svoboda Zalog (ljubljana) je 27. avgusta začel drugi del srečanja. Izvrstno so odigrali Möderndorferjevo komedijo Transvestitska svatba, v kateri so nas še enkrat prepričali, da je ljubezen tista sila, ki lahko spravi človeka v celo vrsto komaj verjetnih komičnih situacij.

 

KUD Igralska skupina Drežnica (nedelja 29. avgust ob 20.00)

gledalisce4

KUD Igralska skupina Drežnica je 29. avgusta zaključila srečanje s slovensko priredbo srednjeveške burke o jezičnem dohtarju, advokatu, ki spretno krmari mimo zakonov, a ga na koncu uženeta preprosta dekla in pastir.

 

Amatersko gledališko društvo Kontrada Kanal (sobota 28. avgust ob 20.00)

plakat

Za nagrado so si obiskovalci srečanja 28. avgusta lahko brezplačno ogledali predstavo domačega Amaterskega gledališkega društva Kontrada Kanal Naši trije angeli.

Kontakt

Gledališko društvo Kontrada Kanal
p.p. 25
5213 Kanal

tel.: 031 407 226

e-naslov:
agd@drustvo-kontrada.si

 

 

OBČINA